Altijd gratis bezorging vanaf 9 flessen!
Raak

Raak

De overheerlijke limonade van Raak koop je bij DirckIII. Meng deze heerlijke limonadesiroop met een beetje water en ervaar de geweldige smaak van Raak limonade.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

raak limonadesiroop

Raak vruchtensiroop is heerlijke limonadesiroop die voor jong en oud is. Het product is van Nederlandse bodem en wordt al sinds 1957 geproduceerd. De productie begon allemaal bij A. Bruinsma’s Limonadefabriek in Amsterdam maar is verhuisd in 1988 naar United Soft Drinks in Utrecht omdat het bedrijf moest uitbreiden wegens succes. Hier wordt de limonade vandaag de dag nog steeds geproduceerd.

 

raak limonade bij dirckIII

Bij DirckIII bieden wij de limonadesiroop van Raak aan voor de beste prijs. Bekijk hieronder welke producten wij van Raak aanbieden en haal ze snel bij ons in de winkel!

de goedkoopste raak limonde kopen doe je bij dirckiii

Voor de goedkoopste Raak limonade of je andere favoriete frisdrank, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Raak limonade producten bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

bestellen bij dirckiii

Bij DirckIII geldt in principe de regel, voor 20:00 uur besteld morgen in huis. Door Covid-19 heeft de bezorgservice het momenteel erg druk, soms kan de bestelling daardoor wat later worden afgeleverd dan gepland.

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.