XXL Flessen!
Pravda vodka

Bekijk hier onze scherpe Pravda vodka aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Pravda Ultra Premium Vodka 70 cl
    Waardering:
    100%
    ELDERS Regular Price 19. 99 18. 99

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pravda vodka

Pravda is een luxe Poolse vodka. Het is ontstaan in 1743 toen een groep Poolse mannen het geheim van de vijf stappen distillatie leerde. De Poolse vodka is gedistilleerd in het Biesko-biala district. In het gebergte Karpaten waren alle belangrijke grondstoffen aanwezig zoals puur bronwater en rogge. Door de hoge kwaliteit van de rogge heeft Pravda een zoete nasmaak. Deze kwaliteit wordt erkend. In 2004 won de vodka de prijs voor beste luxe vodka. Dit werd uitgeroepen door experts van the world Beverage Championships in San Francisco.

pravda vodka

Master Diller

Tegenwoordig wordt Pravda nog steeds geproduceerd dor middel van vijf-staps distillatie. Het distillatieproces staat continue onder toezicht van de ‘master diller’ Aleksandra Kulak. De Poolse vodka wordt met veel liefde en passie geproduceerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat is terug te vinden in de smaak. Pravda betekent in het Pools ‘waarheid’, het bedrijf wil de ware smaak van 100% natuurlijke vodka overbrengen. De nepdiamant in de fles is bedoeld voor de luxe uitstraling van het merk.

 

DE GOEDKOOPSTE VODKA KOPEN BIJ DIRCKIII

Voor de goedkoopste vodka, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Check onze vodka cocktails!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!