XXL flessen!
Old Captain Rum

Bekijk hier onze scherpe Old Captain rum aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Old Captain Rum Bruin 70 cl
    Waardering:
    93%
    ELDERS Regular Price 19. 49 11. 99

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Old Captain

Old Captain is een authentieke rum van verschillende Jamaican rums. De eerste Old Captain rum is ontstaan in Leeuwarden. Het was de Boomsma Distilleerderij die 130 jaar geleden begon met distilleren. Zo verscheen de ‘Oude Friesche Beerenburger’ op de markt. Deze kruidenbitter werd al snel heel populair. Dit zorgde ervoor dat Boomsma meer binnen- en buitenlandse dranken ging uitbrengen. Zo zijn zij ooit begonnen aan deze rum.

old captain rum

Old Captain Rum

De Old Captain bruine rum is een heerlijke blend van verschillende rum uit Jamaica. Het heeft een zacht karakter en bevat fruittonen van onder andere abrikoos en pruimen. Door de zoete smaak is de rum heerlijk om puur te drinken. Mix je hem liever? Geen probleem, de rum is ideaal voor cocktails.

DE GOEDKOOPSTE RUM KOPEN BIJ DIRCKIII

Voor de goedkoopste rum, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Check onze rum cocktails!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!