Altijd gratis bezorging vanaf 9 flessen!

Persbericht

Alphen aan den Rijn, 18 november 2021


Slijterijen Dirk van den Broek worden Super Dirck3

In het kort:

  • Slijterijen Dirk van den Broek winkels sluiten met naamswijziging aan bij Dirck3
  • Dirck3 verstevigt hiermee positie als één van de grotere slijterijketens van Nederland
  • Totaal aantal fysieke verkooppunten Dirck3 komt hiermee op 81 door heel Nederland

Dirk van den Broek en slijterijketen Dirck3 verstevigen hun samenwerking. Deze maand worden alle slijterijen in de supermarktfilialen van Dirk van den Broek omgedoopt tot Super Dirck3. Hiermee komt het totaal aantal fysieke verkooppunten van de succesvolle slijterijketen op 81 door heel Nederland. De aankondiging komt krap een maand nadat Dirk van den Broek bekend heeft gemaakt twee nieuwe winkels te openen in februari volgend jaar. Daarnaast verwacht de supermarktformule om in de komende jaren flink uit te breiden in winkels en assortiment.

dirck3

Sinds langere tijd behoort Dirck3 tot één van de grotere slijterijketens van Nederland. Alle vestigingen hebben dezelfde succesformule. Het zijn grote onderscheidende winkels met een supermarkt uitstraling waar klanten ook met een winkelwagen terecht kunnen. Naast de fysieke verkooppunten heeft Dirck3 de voorbije jaren een harde groei doorgemaakt in online verkoop. Klanten hebben hetzelfde prijsvoordeel en bezorging is gratis in heel Nederland.

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: “Voor ons is de naamswijziging en verdere samenwerking een logische stap. We hebben dezelfde visie als het aankomt op scherpe prijzen en een breed assortiment. Daarnaast vullen we elkaar qua verkooppunten naadloos aan. Ik kijk er naar uit om in de komende jaren samen verder op te trekken.”

De huidige slijterijen in de Dirk van den Broek winkels zullen met de naamswijziging de komende jaren ook in lijn zijn met de formule van Super Dirck3. Daarmee kunnen klanten rekenen op dezelfde scherpe prijzen en een uitgebreid aanbod gedestilleerd en cadeauverpakkingen. Dirck3 is een zusterbedrijf van supermarktformule Dirk van den Broek. De hoofdkantoren bevinden zich inmiddels ook allebei in Alphen aan den Rijn.