XXL Flessen!
Fever-Tree

fever-tree

Fever-Tree is één van de bekendste merken op het gebied van mixers. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten tonic en andere frisdranken. Bekijk hieronder ons aanbod aan Fever-Tree dranken en haal jouw Fever-Tree tonic, Ginger Ale of Ginger Beer bij ons in de winkel!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Fever-Tree Ginger Ale 50 cl
  % of 100
  ELDERS Normale prijs 3. 49 2. 49
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 2. Fever-Tree Indian Tonic 50 cl
  Waardering:
  73%
  ELDERS Normale prijs 3. 49 2. 49
  Alleen in winkel verkrijgbaar

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

ontstaan fever-tree

Fever-Tree is een Engels bedrijf dat 100% natuurlijk frisdranken produceert. Het bedrijf is ontstaan doordat er onvrede was over de kwaliteit van frisdranken. Daarom lanceerde Charles Rolls en Tim Warillow samen een bedrijf dat zij Fever-Tree noemde.

15 maanden lang was het tweetal bezig met verschillende onderzoeken en ontwikkelingen voordat het product op de markt kwam. Dagenlang werd er in de British Library gezeten om de geschiedenis van kinine (het belangrijkste ingrediënt van tonic) te bestuderen en er werden zelfs tripjes gemaakt naar verschillende plantages om de zuiverste vorm van de kinine te ontdekken en te proeven. Totdat eindelijk in 2005 de eerste fles Fever-Tree Indian Tonic water werd geproduceerd.

Fever-Tree is anno 2020 een kwalitatief hoogstaande mixer maar is op zichzelf ook een ware beleving om te drinken.

 

de naam fever-tree

De naam merknaam Fever-Tree komt van de informele naam van de kinaboom waarvan de schors kinine wordt gewonnen. Kinine wordt als sinds de 17de eeuw gebruikt als medicijn tegen malaria, maar is ook het hoofdingrediënt van tonic. De hoogste kwaliteit van kinine is afkomstig uit het grensgebied van Rwanda en Kongo. Hier wordt dus ook de kinine voor de Fever-Tree tonic gehaald. De kinine wordt dn nog gemengd met zuiver bronwater en er worden nog verschillende zeldzame ingrediënten aan toegevoegd en voilà: de Fever-Tree Tonic.

de fever-tree producten die wij aanbieden

Bij DIrckIII bieden wij de Fever-Tree producten altijd aan voor de beste prijzen. Bekijk hieronder ons Fever-Tree assortiment.

de goedkoopste fever-tree producten koop je bij dirckiii

Voor de goedkoopste Fever-Tree of andere frisdrank, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Fever-Tree producten bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.