Bezorgdagen en tijden

Aangemaakt door ATVISE SUPERUSER Jul 04, 2018 14:02:48 PM Gepubliceerd in Verzending & Bezorging 5199 Vertoningen

*Het streven van DirckIII wat bestellen en bezorgen betreft is simpel: vandaag besteld voor 20:00 = morgen in huis

Let op, deze regel geldt alleen op werkdagen van Maandag tot en met Vrijdag. Bestel je op zaterdag voor 17:00 dan wordt je bestelling maandag aangeboden en bestel je op zondag dan wordt je bestelling dinsdag aangeboden. Ook op feestdagen hanteert PostNL andere bezorgd dagen en tijden.


Om dit duidelijk en overzichtelijk te maken voor je, hebben wij hieronder een tabel staan met voor elke besteldag de daadwerkelijke bezorgdag. Via de track&trace code die je van ons ontvangt, kun je het pakketje volgen. Dit kan via de website van PostNL.

Let op: dit kan pas vanaf de bezorgdag.

Maandag besteld voor 20:00 uur is levering op dinsdag
Dinsdag besteld voor 20:00 uur is levering op woensdag
Woensdag besteld voor 20:00 uur is levering op donderdag
Donderdag besteld voor 20:00 uur is levering op vrijdag
Vrijdag besteld voor 20:00 uur is levering op zaterdag
Zaterdag besteld voor 17:00 uur is levering op maandag.
Zondag besteld is levering op dinsdag.

bezorging postnl

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Er wordt op dit moment extra veel online besteld, hierdoor heeft PostNL een achterstand opgelopen en is het mogelijk dat jouw pakket later wordt bezorgd dan dat je hebt gekozen. Houd hier alstublieft rekening mee om zo teleurstelling te voorkomen. Volg altijd je pakket op de website of app van PostNL, door middel van de Track-and-Trace code om de status van verzending bij PostNL te bekijken.

Vanaf maandag 16 maart tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst, dit gebeurd na de leeftijdscheck. Hierbij worden de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs genoteerd. Dit alles om het contact tussen de mensen te minimaliseren.