Sint Kado's!

Bezorgdagen en tijden

Aangemaakt door ATVISE SUPERUSER Jul 04, 2018 14:02:48 PM Gepubliceerd in Verzending & Bezorging 6152 Vertoningen

*vertraging postnl

Door extreme toename in het aantal online bestellingen in Nederland heeft PostNL een achterstand opgelopen. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat PostNL je bestelling op de gewenste dag en tijd bezorgd. Houd er dus rekening mee dat je pakket later bezorgd kan worden.

Hierdoor kunnen wij de regel 'vandaag besteld voor 20:00 = morgen in huis' helaas niet garanderen.

Uiteraard blijft het ons streven om alle bestellingen op de gewenste dag te laten bezorgen. Daarom geven wij alle pakketten op tijd mee aan PostNL zodat jij spoedig kunt genieten van je favoriete drank!


Let op, de regel 'vandaag besteld voor 20:00 = morgen in huis' geldt alleen op werkdagen van Maandag tot en met Vrijdag. Bestel je op zaterdag voor 17:00 dan wordt je bestelling maandag aangeboden en bestel je op zondag dan wordt je bestelling dinsdag aangeboden. Ook op feestdagen hanteert PostNL andere bezorgd dagen en tijden.

Om dit duidelijk en overzichtelijk te maken voor je, hebben wij hieronder een tabel staan met voor elke besteldag de daadwerkelijke bezorgdag. Via de track&trace code die je van ons ontvangt, kun je het pakketje volgen. Dit kan via de website van PostNL.

Let op: dit kan pas vanaf de bezorgdag.

Maandag besteld voor 20:00 uur is levering op dinsdag
Dinsdag besteld voor 20:00 uur is levering op woensdag
Woensdag besteld voor 20:00 uur is levering op donderdag
Donderdag besteld voor 20:00 uur is levering op vrijdag
Vrijdag besteld voor 20:00 uur is levering op zaterdag
Zaterdag besteld voor 17:00 uur is levering op maandag.
Zondag besteld is levering op dinsdag.

bezorging postnl

Door extreme toename in het aantal online bestellingen in Nederland heeft PostNL een achterstand opgelopen en is het mogelijk dat jouw pakket later wordt bezorgd dan dat je hebt gekozen. Volg daarom altijd je pakket op de website of app van PostNL, door middel van de Track-and-Trace code om de status van verzending bij PostNL te bekijken en teleurstelling te voorkomen. Als je niet thuis bent op het moment van bezorgen, dan haal je je pakket op bij de PostNL ophaallocatie waar deze naartoe is gebracht.

Leeftijdscontrole

Wij zijn wettelijk verplicht een leeftijdscontrole uit te laten voeren door de PostNL. Let op, dit betreft géén 18+ controle, maar een leeftijdscontrole. Er wordt hierin geen onderscheid gemaakt of iemand een bepaalde leeftijd heeft, hierdoor hoeft de bezorger geen leeftijd in te schatten en wordt een ieder altijd gecontroleerd. De bezorger zal je vragen om de legitimatie op het pakket neer te leggen en zal dan de geboortedatum verifiëren. Dit alles om fysiek contact te vermijden.