XXL flessen!
Energy Drink

energy drinks

Een echte energie boost nodig? Bekijk hieronder ons assortiment aan energy drinks en koop snel jouw energy drink bij ons in de winkel!

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Monster Energy Ultra White 50 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 1. 59 1. 39
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 2. Monster Energy Mango loco 50 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 59 1. 39
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 3. Red bull Sugar free energydrink 25 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 59 1. 49
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 4. Red bull Watermelon Energydrink 25 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 59 1. 34
  Alleen in winkel verkrijgbaar

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

oorsprong energydrank

Toen een Oostenrijker genaamd Dietrich Mateschitz in 1982 op zakenreis was in Thailand, kwam hij een drankje tegen dat Krating Daeng heette. Dit was een Thaise energydrank uit de jaren ’70, die erg populair was bij vrachtwagenchauffeurs vanwege de oppeppende werking die het drankje heeft. Dietrich merkte dat het drankje erg goed werkte tegen zijn jetlag. Toen hij een jaar later aan een bar zit n Hong Kong kwam hij op het idee om het drankje te introduceren in zijn eigen land en op de westerse markt. Dietrich zocht contact met de bedenker van Krating Daeng, dit was de heer Chaleo Yoovidhya, en vroeg hem om samen een merk energydrank op te zetten voor op de westerse markt. Dit resulteerde in een goede samenwerking waaruit in 1984 het welbekende energydrank merk Red Bull uit is ontstaan. De eerste energydrank op de westerse markt was dus een feit.

Red Bull werd al snel een groot succes. In 1992 breidde het bedrijf zichzelf enorm uit in Europa en in 1997 werd het energydrankje ook onwijs populair in Amerika. Kopieproducten ontstonden en de drankjes waren niet meer weg te denken uit de supermarkten. Door dit grote succes is Mateschitz zelfs multimiljonair geworden.

De laatste paar jaren zijn er echter veel kritisch blikken naar de energy blikjes. Volgens onderzoekers bevat één blikje energy een grote hoeveelheid cafeïne. Zij geven aan dat een blikje energy evenveel cafeïne bevat als veertien kopjes koffie. De producenten van de energydranken ontkennen dit echter.

 

energy drank die wij aanbieden

Bij DirckIII bieden wij verschillende energy merken aan. We bieden ze zelfs aan in blikjes, flesjes én zelf trayen blikjes. Dit allemaal voor de beste prijzen en met de scherpste aanbiedingen. Bekijk hieronder welke merken energydrank wij aanbieden in onze winkel.

de goedkoopste energydrinks kopen doe je bij dirckiii

Voor de goedkoopste Energydrink of je andere favoriete frisdrank, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Energydrinks bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

 

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.