XXL flessen!
Bar le Duc

bar le duc

Bar le Duc 100% natuurlijk water, welke variant je ook wilt nemen. Dit mineraalwater legt een lange reis af voordat het water wordt verpakt of gebotteld. Dankzij deze reis is het water van Bar le Duc extra zuiver en zacht van smaak. Koop nu Bar le Duc water bij ons in de dichtstbijzijnde DirckIII winkel! 

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
  1. Bar Le Duc Mineraalwater 200 cl
    Waardering:
    90%
    ELDERS Regular Price 0. 90 0. 79
    Alleen in winkel verkrijgbaar

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

waar komt bar le duc vandaan?

Bar le duc is écht Nederlands mineraalwater. Het water wordt gewonnen in Utrecht bij het industrieterrein de Lage Weide op een diepte van maar liefst 140 meter.

Oorspronkelijk lag de waterbron in Brabant. In 1971 begon een limonadefabriek genaamd ‘Limfa’ uit Baarle-Nassau met het winnen van mineraalwater uit eigen bron onder de naam ‘Limfa Tafelwater’. Dit heeft alleen niet lang geduurd want een jaar later, stopte het bedrijf hier alweer mee. In de jaren tachtig wilde men het toch weer opnieuw gaan proberen, dit keer onder de naam Bar-le-duc. De naam is een verfransing van Baarle (Bar-le) en Hertog (Duc) en heeft in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen enkele relatie met de gelijknamige stad in Noord-Frankrijk. In 1887 werd Limfa overgenomen door Raak en verhuisde de productie naar Utrecht waar tot op heden het water uit de grond wordt gehaald.

bar le duc prodicten die wij aanbieden

Bij DirckIII bieden wij de producten van bar le duc altijd aan voor de beste prijs! Bekijk hieronder ons assortiment aan Bar le duc producten.

de goedkoopste bar le duc kopen doe je bij dirckiii

 

Voor de goedkoopste Bar le duc of je andere favoriete water, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Bar le duc producten bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

 

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

 

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.