wijnschap aanbiedingen img 3x2

Het geheim van de goedkoopste en beste slijterij van Nederland

DirckIII vind je vooral in de randstad. Meestal gevestigd in de nabije omgeving van de supermarkten van Dirk, maar daarnaast bestaan er ook een flink aantal solitaire vestigingen.

Met ruim 40 winkels behoort DirckIII tot één van de grootste slijterijketens van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn wordt de formule aangestuurd, scherp ingekocht en klinkende consumentacties bedacht.

Alle slijterijen hebben dezelfde succesformule: het zijn grote winkels met een (supermarkt)-achtige uitstraling waar klanten ook nog eens met zelfbedieningswagens terecht kunnen; winkels waar je alle drank kunt krijgen en onderscheidend ten opzichte van alle andere slijterijen van Nederland!
Het zijn winkels met een vloeroppervlak vanaf circa 150 m2 tot ruim 300 m2 met een prachtig en modern interieur, uitgekiend assortiment en enthousiaste medewerkers.

Ons wordt regelmatig gevraagd hoe het komt dat wij zulke geweldige slijterijen hebben. Daar doen we helemaal niet moeilijk over. Iedereen mag het geheim van DirckIII weten!

DIRCKIII DE LAAGSTE PRIJS

 • Wij rekenen het inkoopvoordeel direct door aan de klant.
 • Een lekkere wijn hoeft niet duur te zijn. DirckIII is het bewijs!
 • DirckIII is met bier, frisdranken, vruchtensappen en waters net zo goedkoop als de goedkoopste supermarkten.
 • DirckIII doet niet aan bezorgen. Op deze wijze houden wij de prijzen extra laag voor al onze klanten. Je hebt dus altijd het grootste voordeel direct in onze winkels.

DIRCKIII EEN COMPLEET ASSORTIMENT

 • Voor al je dranken ben je bij ons aan het juiste adres. Van bier en wijn tot gedistilleerd en frisdrank. En met ons ruim assortiment aan champagnes en bubbles vindt je altijd iets om mee te proosten! Ook voor glaswerk en cadeau-artikelen is er volop aanbod.

DIRCKIII RUIME WINKELS

 • Geen kleine of benauwde winkels, maar een ruime opzet met een prachtig en modern interieur. Groot inslaan? Met onze winkelwagens hoef je nooit te sjouwen met dozen of kratten. Wat ook fijn is, is dat wij nooit lange wachtrijen hebben bij de kassa. Je bent dus zo weer klaar!

DIRCKIII DE BESTE ADVIEZEN

 • Al onze winkels zijn overzichtelijk ingedeeld zodat je zelf alles eenvoudig kunt vinden. Uiteraard helpen onze deskundige en enthousiaste medewerkers je graag met een eerlijk en persoonlijk advies en de beste service. DirckIII bewijst dat lage prijzen èn de beste service prima samengaan.

DIRCKIII 100% GARANTIE

 • Voor alle artikelen die je bij DirckIII koopt, geldt: Niet lekker, geld terug. Zelfs als de fles half leeg is.

DIRCKIII VELE EXTRAS

 • Bij DirckIII vindt je alles voor een feestje! Te ruim ingekocht?
  Bij ons mag je 1/3 van je aankoop (met bon) retour brengen.
 • Onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en verrassingen.
 • Maak van je presentje iets speciaals met onze cadeaus en aantrekkelijke cadeauverpakkingen.

Nieuws

Meer nieuws