XXL Flessen!

Fuze Ice Tea Perzik Blik 24 x 33 cl

Fuze Ice Tea Perzik Blik 24 x 33 cl

Nog geen reviews
% of 100
Fuze Ice Tea Peach is een frisse eigentijdse ijsthee bestaande uit een unieke combinatie van fruitsmaken, natuurlijke aroma’s en ingrediënten. Een verassende combinatie van zwarte thee-extracten met perzik sap en een verfijnde smaak van hibiscus in een blikje! Fuze Tea is zeer laag in calorieën en bevat duurzaam ingekochte thee-extracten.

Het ijsthee merk is pas sinds 2018 verkrijgbaar in Nederland, maar nu al mateloos populair. Elke smaakvariant is op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextract gebaseerd. 

Vanaf dit jaar worden alle Fuze Tea producten geproduceerd volgens een nieuw recept. Er wordt in plaats van gedroogde thee-extracten voortaan gebruik gemaakt van geconcentreerde infusie van theeblaadjes, oftewel getrokken thee. Dat verandert helemaal niets aan de heerlijk Fuze Tea smaak alleen de kleur is wat lichter, dit geeft op zijn beurt weer een natuurlijkere uitstraling.

Bij DirckIII bieden wij Fuze Ice Tea Peach aan voor de beste prijs. Dit zijn de vaste lage prijzen van DirckIII, A-Merken frisdrank voor de laagste prijs van Nederland!

alleen in winkel verkrijgbaar


Alle dranken goedkoper De beste acties! Eerlijk advies en de beste service