XXL Flessen!

Focus Drink Mango-Limoen 33 cl

Focus Drink Mango-Limoen 33 cl

VASTE LAGE PRIJS 1. 39
Waardering:
60% of 100

Na het overweldigende succes van de Focus drink original boost komt Focus drink met een nieuwe smaaksensatie, de Focus Drink Mango-Limoen! 

Ook De Focus Drink Mango-Limoen is echte functional drink en is bedacht door de bekende YouTubers: Royalistiq en Don de Jong. Samen met de broer van Royalistiq, Danny Beszelsen maken ze van Focus Drink een groot succes!

Met het drinken van een Focus Drink Mango-Limoen kies jij voor pure winst! Door het drinken van een Focus Drink Mango-Limoen word jij naar het hoogste level geholpen om keihard te presteren! Een potje gamen, lekker sporten of concentratie voor je studie? Focus Drink maakt het mogelijk.

Focus Drink Mango-Limoen bestaat uit zuivere ingrediënten die optimaal bijdragen aan de focus en concentratie.  Hiermee creëren wij de ultieme combinatie: een lekker drankje en nog functioneel ook! Zo bevat Focus Drink zeer weinig suiker, geen cafeïne en taurine. Door de minimale suikers is Focus Drink caloriearm. Focus Drink bevat de functionele ingrediënten groene thee en ginseng die jou het laatste zetje geven om het beste uit je dag te halen.


Alle redenen om je aan te sluiten bij de Focuscommunity.

alleen in winkel verkrijgbaar


Alle dranken goedkoper De beste acties! Eerlijk advies en de beste service