XXL Flessen!

Beste DirckIII-klant,

Zoals u niet ontgaan zal zijn er inmiddels diverse maatregelen om de verspreiding van het Corona virus (Covid-19) te beperken.

Mensen hebben vanzelfsprekend vragen over deze situatie, ook als het over het doen van boodschappen gaat. Graag laat ik u weten hoe we er bij DirckIII voor zorgen dat u veilig en verantwoord bij ons boodschappen kunt blijven doen.

dirckiii winkels open

Alle DirckIII winkels zijn gewoon open, wel kunnen de openingstijden tijdelijk aangepast zijn. We waarderen het enorm dat onze medewerkers zich in deze bijzondere situatie zo inzetten voor al onze klanten. Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit.

aangepaste openingstijden

In verband met de aangescherpte maatregelen omtrent Covid-19 gelden er tijdelijk gewijzigde openingstijden in onze slijterijen. Bekijk hier tot hoe laat jouw slijter geopend is. 

wat verandert er in de winkel?

   • Om Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.
    • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten hun handen en desinfecteren de pin-automaten en kassameubels regelmatig.
     • Om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te verhogen zijn al onze winkels uitgerust bij de kassa met speciale plexiglas hygiëne schermen.
         • In al onze winkels hebben we bij het kassagebied lijnen aangebracht om afstanden van 1,5 meter aan te geven.

  wat veranderd er voor klanten?

  In navolging van de aangescherpte RIVM-richtlijnen vragen wij u om zich aan de volgende richtlijnen te houden: 

       • Draag een mondkapje in onze winkels
        • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten hebt. Heeft iemand in uw huishouden koorts, blijf dan ook thuis. Vraag een meerderjarig familielid of buren om uw boodschappen te doen of bestel online via dirckiii.nl.
         • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel.
          • Op onze gevelposter staat het maximum aantal mensen dat in de winkel mag zijn. Kijk voor u naar binnenkomt hoe druk het is en respecteer het maximum. Wacht zo nodig voor de deur en neem ook daar de afstand van 1,5m tot anderen in acht of kom op een later tijdstip terug.
           • Houd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en anderen. Ook als u moet wachten voor de winkel.
            • Raak alleen het product aan dat u nodig heeft a.u.b.
             • Wij vragen u dringend: betaal met je PIN of smartphone.
              • Doe uw inkopen zoals u altijd doet. Dan is er genoeg voor iedereen.
               • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
                • Vriendelijkheid en begrip naar elkaar te tonen. We zitten hier als bevolking samen in.

  is er genoeg verkrijgbaar bij dirckiii?

  Ja, er is genoeg verkrijgbaar. Momenteel zijn al onze medewerkers keihard aan het werk om ervoor te zorgen dat u uw boodschappen bij ons kunt doen, en kunt blijven doen. Hierbij houden wij voortdurend de huidige ontwikkelingen in de gaten, reageren wij waar nodig, en anticiperen wij waar we kunnen.

  Dit doen we samen met onze kanjers in onze winkels die momenteel keihard werken om u de kwaliteit te kunnen blijven bieden die u van ons verwacht. Maar we doen het niet alleen. Ook onze leveranciers, distributie centra en transporteurs doen er alles aan om de schappen gevuld te houden en de georganiseerde aanvoer voorziet in voldoende aanbod voor al onze klanten.

  bestellen via dirckiii.nl

  Ook voor alle online klanten wordt er keihard gewerkt. Het kan voorkomen dat u niet het gehele assortiment aantreft wat u online van ons gewend bent, we doen er alles aan om de voorraden ook online aan te vullen en up to date te houden. 

  Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. De bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst, dit gebeurd na de leeftijdscheck. Wij zijn wettelijk verplicht een leeftijd controle uit te laten voeren door de PostNL. Wij willen benadrukken dat dit geen 18+ controle, maar een leeftijdscontrole is. Er wordt hierin dus geen onderscheid gemaakt of iemand een bepaalde leeftijd heeft, hierdoor is het niet meer aan de bezorger om in te schatten welke leeftijd iemand heeft en wordt een ieder 100% zeker gecontroleerd. De bezorger zal u vragen om de legitimatie op het pakket neer te leggen en zal dan de geboortedatum verifiëren. Dit alles om fysiek contact te vermijden.

  Er wordt op dit moment extra veel online besteld, door deze extra drukte kan het zijn dat je pakket later wordt bezorgd dan dat je hebt gekozen. Volg daarom altijd je pakket op de website of app van PostNL, door middel van de Track-and-Trace code.

  we doen het met elkaar

  Bij DirckIII willen wij een veilige, vertrouwde en volwaardige slijterij zijn voor al onze klanten die altijd voor ons kiezen. Dat kunnen we doen dankzij onze fantastische medewerkers die daar momenteel nog harder aan werken dan normaal al het geval is.

  Het is een buitengewone tijd die vraagt om buitengewoon veel toewijding. We zijn hen dan ook enorm dankbaar voor hun inzet. We bedanken u als DirckIII-klant bij voorbaat voor uw begrip!

   

  Met vriendelijke groet,

  Jeroen Besters
  Directeur DirckIII

   

  aangepaste openingstijden

  In verband met de aangescherpte maatregelen omtrent Covid-19 gelden er tijdelijk gewijzigde openingstijden in onze slijterijen.

  • Alle dranken goedkoper!
  • De beste acties!
  • Eerlijk advies en de beste service

  Bekijk alle winkels

  Bekijk alle winkels