Dirckiii
Bacardi

Bacardi, het grootste rum merk ter wereld!

Bacardi is 's werelds best verkochte rum merk. Ze verkopen maar liefst 200 miljoen flessen per jaar in meer dan 100 landen! Vandaag de dag bestaat het Bacardi aanbod uit verschillende soorten en smaken, waardoor er voor iedere smaak een geschikte fles te vinden is. De voordeligste Bacardi online bestellen doe je bij DirckIII.

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bacardi Carta Fuego 70 cl
  ELDERS Normale prijs 22. 49 19. 99
 2. Bacardi Carta Blanca 150 cl
  ELDERS Normale prijs 35. 99 24. 99
 3. Bacardi Breezer Orange 27,5 cl
  ELDERS Normale prijs 1. 85 1. 79
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 4. Bacardi Breezer Lime 27,5 cl
  ELDERS Normale prijs 1. 85 1. 79
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 5. Bacardi Oakheart & Cola 25 cl
  ELDERS Normale prijs 1. 95 1. 89
  Alleen in winkel verkrijgbaar

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

een deel van de Bacardi geschiedenis

Al meer dan 150 jaar geleden opende Don Facundo Bacardi zijn eerste familiedistilleerderij in Santiago de Cuba, te Cuba. In de jaren die daarop volgden werd de receptuur van Bacardi verfijnd tot het recept wat tot op de dag van vandaag wordt gebruikt! Ook de bekendste soort uit de Bacardi familie, de Bacardi Carta Blanca wordt volgens dit traditionele recept gemaakt! Het succes van Bacardi was al snel een feit en door de jaren heen werd het assortiment flink uitgebreid met een diversiteit aan flessen en verschillende smaken, waardoor bijna elke rum liefhebber Bacardi lief heeft.

bacardi logo

Bacardi logoDe vleermuis staat al ontzettend lang synoniem aan het logo van de familiedistilleerderij Bacardi. De vleermuis staat in Cuba symbool voor geluk. Toen Doña Amalia, de vrouw van Don Facundo Bacardi, de ‘vliegende honden’ tegenkwam in de distilleerderij moest het gelukdier worden verwerkt in het logo. Dit zou de familie helpen overleven, wat het lot ook zou brengen. Dit wordt tot op de dag van vandaag in stand gehouden.


op zoek naar een Bacardi aanbieding?

Bij DirckIII vind je een zeer uitgebreid assortiment Bacardi met standaard lage prijzen. Op deze al standaard lage prijzen geven wij vaak ook nog eens een flinke korting! Hierdoor koop je Bacardi extra voordelig en geniet je van je favoriete rum voor de laagste prijs! Bekijk ons assortiment en kies zelf je favoriete fles op basis van prijs of smaak! Van de authentieke Anejo Cuatro om heerlijk puur te drinken tot de nieuwste smaak in ons assortiment, de Bacardi Coconut waarmee je in een handomdraai een heerlijk cocktail zoals een Pina Colada maakt, je vindt het bij DirckIII! Bekijk snel het aanbod en bestel direct jou favoriete Bacardi aanbieding online!