Marlborough Sauvignon Blanc
Marlborough Sauvignon Blanc

Marlborough Sauvignon Blanc

Mount Olympus

Nieuw Zeeland

De beste Sauvignon Blanc wijnen komen uit Marlborough, Nieuw Zeeland. Onze inkoper heeft aan de voet van Mountain Olympus een absoluut top exemplaar gevonden! Deze kanjer van onbetwiste kwaliteit heeft maar liefst 93 van de 100 punten behaald in de toonaangevende Wine Orbit! Deze loepzuivere rakker is dan ook de referentie voor het pure karakter en de intense fruitige smaken die het premium wijngebied Marlborough voortbrengt.

Om maximale kwaliteit en frisheid van de druiven te behouden worden de druiven s‘nachts geoogst. Je proeft witte nectarine, passievruchten, grapefruit en limoen. De knisperfrisse afdronk is gigantisch, je wordt getrakteerd op kruisbes en het citrusfruit knalt het glas uit!

Voor een wijn van deze kwaliteit betaal je bij de dure wijn speciaalzaak enorme prijzen, om maar niet te spreken wat ze u durven te vragen in luxe restaurants. Deze geweldige wijn heeft bij ons een vaste lage prijs van slechts 10.99. Nu voor iedereen binnen handbereik, want wij bieden alleen deze week 2 flessen voor de prijs van 1 aan!

normaal 21,98
10.99

Deze aanbieding is geldig van 22 april t/m 28 april 2018 en zolang de voorraad strekt.

Delen